Snorkeskinne

Vågner du træt og uoplagt, eller falder du ofte i søvn i løbet af dagen?

Er din mand, kone eller kæreste træt af dig, fordi du snorker?

Så kan Tandlæge Merete Repsdorph hjælpe med at løse problemet med en OSS-antisnorkeskinne.

Ingen snorken

Snorkeskinnen er yderst effektiv og får din snorken til at forsvinde fuldstændig. Snorkeskinnen er en form for tandbøjle, der tages aftryk til. Disse aftryk sendes til en tandteknikker, som laver snorkeskinnen indenfor 14 dage.

Når du bruger snorkeskinnen om natten, sørger den for at holde underkæben lidt længere fremme end normalt, således at der skabes friere luftveje. Dvs tungen ikke falder bagud, og derved blokerer luftvejene. Se billedet til højre.

Musklerne i gang

Ligesom når man starter på en ny sport, kan der gå to til tre uger, før musklerne vænner sig til skinnen. Der kan derfor være en smule ømme muskler i starten, som hurtigt aftager.

Ring til os for at høre mere om OSS-antisnorkeskinne.

Anbefaling: 2015

"Hej Merete og øvrigt personale...

Jeg fik lavet en OSS skinne hos jer d. 12/11-15 og jeg vil gerne fortælle jer, at det er den bedste investering, som jeg nogensinde har gjort – nu hvor jeg har vænnet mig til at sove med den, så har jeg haft den bedste søvn i de sidste 5 år eller mere - jeg har i de sidste par uger sovet 6-7 timer i træk hver nat uden at vågne, hvilket er fantastisk – jeg har siden den 12/11-15 heller ikke haft hovedpine og mit “humør” er blevet endnu bedre end det var og jeg føler, at jeg har fået endnu mere overskud på alle planer...

- Jeg kan på det kraftigste anbefale andre med tilsvarende “søvn-problemer” at få lavet en OSS-skinne, da den = øget livskvalitet

- Jeg vil også gerne rose dig/jer for den yderst kompetente og proffesionelle behandling og den gode “atmosfære” på jeres klinik."

Steen Hjort Kehler

Klik her for at hente en powerpoint med information om snorken og snorkeskinnen.

Kontakt klinikken

Tandlæge Merete Repsdorph ApS​

Herlev Hovedgade 82 D 2

2730 Herlev

Find vej med Google Maps

Telefon: 44 94 02 15

E-mail: tandlaege@mereterepsdorph.dk

CVR: 40687769​

Åbningstider

Mandag​

08.00-14.30

Tirsdag​

09.00-18.30

​​​Onsdag​

07.00-14.30

Torsdag​

09.00-16.30

Fredag​ (tlf. tid)

08.00-12.00