Tandblegning

Er dine tænder blevet misfarvede, eller synes du, de trænger til en friskere farve, kan vi hjælpe dig med at få et pænere smil.

Vi bleger med Zoom, som bruges i tv-programmet Extreme Makeover.

Selve lampeblegningen tager en time, mens hele behandlingen inklusiv forberedelse ca. tager to timer.

Inkluderet i prisen er et sæt blegeskinner – en til overmunden og en til undermunden – til senere brug ved en eventuel hjemmeblegning.

Spis hvidt

Vi anbefaler, at du dagen efter vores behandling bleger to gange en halv time derhjemme, mens du på andendagen efter behandlingen skal blege en halv time. Det sikrer et bedre resultat af blegningen.

I to døgn efter sidste blegning bør du ikke ryge, og du må kun indtage hvid føde og drikkelse, da tænderne er ekstra modtagelige over for farve i disse dage.

Kyndig vejledning

Tandlæge Merete Repsdorph anbefaler, at du får blegning udført i samarbejde med en kompetent tandlægeklinik, så du kan få kyndig vejledning i, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse

med blegning.

Vi har mange års erfaring og kan rådgive i, om blegning er den rigtige løsning for dine tænder.

Få gange

Du skal huske på, at blegning kun bør foretages nogle få gange, da det kan være skadeligt for tænderne at blege flere gange om året. Man anbefaler der går mellem 2-6 år mellem hver blegning, alt afh. af ens tænder.

Blegning kan være en god løsning, hvis dine tænders farve giver dig gener i hverdagen. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Pris: 3500 kr.

Læs mere om Zoom-blegning her.​

Før​

Efter​

Kontakt klinikken

Tandlæge Merete Repsdorph ApS​

Herlev Hovedgade 82 D 2

2730 Herlev

Find vej med Google Maps

Telefon: 44 94 02 15

E-mail: tandlaege@mereterepsdorph.dk

CVR: 40687769​

Åbningstider

Mandag​

08.00-14.30

Tirsdag​

09.00-18.30

​​​Onsdag​

07.00-14.30

Torsdag​

09.00-16.30

Fredag​ (tlf. tid)

08.00-12.00